Behang

Behang

Graffiti fotobehang

(07) Haal de straat in huis door het plakken van dit Graffiti fotobehang. Voor de liefhebbers van de abstracte straatkunst een echte must. Het materiaal is vliesbehang, dus eenvoudig te plakken

naar de website

Familie behang

(268) Dit is wel super leuk. Je moet het wel durven behang met een witte achtergrond waarop het design van verschillende afmetingen fotolijsten, waarin u dan foto's kunt plakken of eventueel sieraden kunt hangen. Het ontwerp is van Lisa Bentsson.

naar de website

Amsterdam

(07) een fotobehang in vlieskwaliteit. Zeer karakteristiek "Amsterdam" met de afbeelding van een oude fiets geparkeerd bij de gracht.

naar de website

2 kinderen op de fiets

(07) dit Fotobehang van vlieskwaliteit is een mooi spel tussen graffiti en een tekening. Het lijkt net op de kinderen echt tegen uw muur op de fiets zitten.

naar de website

Luontopolku behang

(268) van het Scandinavische merk Vallila is dit het behang "Luontopolku" met zijn natuurlijke uitstraling van bloeiende berken. Het ontwerp is van Riina Kuikka. Haal de natuur op een subtiele manier in huis via dit prachtige behang.. Is in meerdere kleuren verkrijgbaar

naar de website

Behang Rosanna

(268) Een behang van het merk Sandberg Tyg & Tapet heeft een mooie romantische uitstraling door de vele bloemen past is prima in een landelijk interieur. Dit behang komt uit de Gabriel collectie.

naar de website

Highlights New York

(07) Fotobehang met de afbeelding van de high lights van de Big Apple. Onder andere met het vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge en de niet de vergeten de gele taxi's die volop langs je heen rijden Allemaal verzameld op een fotobehang.

naar de website

Amelie muurbehang

(268) Je moet maar durven met dit behang "Amelie" wat een pracht heeft van kleuren en motieven.

naar de website

Marokkaanse sfeer

(07) fotobehang in de stijl van Marokkaanse Architectuur. De bijzondere mozaiek in de zandkleur en blauwtinten geven uw interieur een stijlvolle uitstraling.

naar de website

Kraanvogel behang

(268) Als u iets aparts wil dat is dit een goede keus. Kraanvogel behang van het merk Sandberg Tyg & Tapet. geinspireerd door oude Chinese schilderijen.

naar de website

Goedkope Meubels

Behang Stola

(268) dit is het behang "Stola" van het Scandinavische merk Sandberg Tyg & Tapet. Dit behang komt uit de serie Tradition en heeft Chinese invloeden.

naar de website

Eikenblad behang

(268) Dit behang van het merk Sandberg Tyg & Tapet komt uit de serie Tradition. Het patroon van groene eikenbladeren en twijgen afgewisseld met diamanten in zacht blauw.

naar de website

Metal Rings

(07) Fotobehang met de afbeelding van metalen ringen. Zeer artistiek deze zilveren ringen langs bijvoorbeeld een trapopgang zoals afgebeeld op bovenstaande foto.

naar de website

Behang Ivar

(268) van het merk Sandberg is dit het behang "Ivar" in de kleur groen. Een prachtig design met tussen de bloemen en de planten subtiel wat vogels verstopt. Geeft een heerlijke natuurlijke uitstraling aan uw slaapkamer.

naar de website

Tekkelbehang

(268) Dit is het behang "Mayris"(tekkelbehang) ontworpen door Matleena Issakainen. De kleur is grijs. Het merk is Vallila.

naar de website

Golf behang

(268) van het Scandinavische merk Sandberg Tyg & Tapet is dit het behang voor de echte lief van de Golf sport. Dit behang heeft een print van golfspelers in een blauwe kleur.

naar de website

ondergrondse wijnkelder

(07)Fotobehang met de afbeelding van een ondergrondse wijnkelder in rustige aardetinten. Geschikt voor een restaurant of cafe of gewoon in uw eigen woonkamer. Je kunt ervoor kiezen om het fotobehang gespiegeld te kiezen.

naar de website

Giraffenfamilie

(07) Dit fotobehang wordt gesierd door een familie giraffen. Leuk voor in de huiskamer. maar ook voor de kinderkamer een heerlijke wanddecoratie.

naar de website

Behang Gilda

(268) Weer zo een elegant behang van het merk Sandberg Tyg & Tapet. Behang "Gilda" is eeen patroon met denkbeeldige bloemen.

naar de website

Behang Otto

(268) Dit behang "Otto" van het merk Sandberg Tyg en Tapet heeft een grafische desssin en is een ontwerp van Karolina Kroon. et grafische Otto muurbehang van Sandberg Tyg & Tapet is ontworpen door Karolina Kroon

naar de website

Behang Mimi

(268) Behang "mimi" is een ontwerp van Sissa Su dling voor het merk Sandberg Tyg & Tapet. Dit behang heeft een Art Deco uitstraling

naar de website

Behang Flora

(268) Dit is het behang "Flora" van het merk Sandberg Tyg & Tapet. Dit behang straalt werkelijk de zomer uit met zijn viooltjes, rode klavers, madeliefjes en hommelbloemen.

naar de website

Star wars behang

(07) Voor de liefhebbers van de Star Wars films is er nu ook fotobehang EP7 collage met uw filmsterren erop. Wordt geleverd inclusief lijm.

naar de website

suren tussen de golven

(07) voor de liefhebbers van surfen een stoer fotobehang met een surfer die in actie is tussen de golven. Een wel hele speciale wanddecoratie voor de liefhebbers van watersport.

naar de website

Zonsondergang

(07) Lekker in je bed wegdromen met het zicht op een zonsondergang en een heerlijk hangmat. Palmbomen geven nog een extra gevoel van rust. Het kan allemaal met dit fotobehang in vlieskwaliteit.

naar de website

Tropical Path

(07) Een fotobehang dat een pad tussen de palmen en tropische struiken laat zien. Deze wanddecoratie fotobehang geeft je kamer een rustig en relaxte uitstraling.

naar de website

Behang Rosenholm

(268)van het Zweedse merk Sandberg Tyg & Tapet is dit het behang "Rosenholm" uit de collectie Tradition. Dit behang heeft een specifieke barok stijl. In die tijd kon het werken met patronen en kleuren niet intens genoeg zijn.

naar de website

Zebra's

(07) Deze afbeelding op dit fotobehang is genomen in het wereld beroemde Serengeti Wildlife Park. Twee prachtige zebra's. De afdruk is geheel in zwart-wit, waardoor een speciale uitstraling ontstaat.

naar de website

Harlequin behang

(268) Weer een prachtig behang "Harlequin" van het Scandinavische merk Ferm Living. Past prima voor een enkele muur.

naar de website

Hello Kitty

(07) fotobehang voor de meisjeskamer "hello Kitty" is speciaal ontwikkels voor de decoratie van kinderkamers met een 3D effect. Het merk is Walltastic.

naar de website

Behang Wildernis

(268) Dit is het behang "wildernis" van het Deense merk Ferm Living met een grafisch patroon van takken. Ontworpen door de Deen Trine Andersen.

naar de website

Vierluik Schilderij

Hier ziet U een prachtig schilderij bestaande uit vier canvasdoeken. Het betreft hier vier abstract geschilderde gezichten.

naar de website

Modern Drieluik

Zoekt U nog een mooie muurdecoratie denk dan eens aan een echt kunstschilderij.Ook echt schilderijen kunnen heel betaalbaar zijn.Bekijk de vele mooie schilderijen eens in onze webwinkel.

naar de website

Ginkgo behang

(268) Weer een prachtig behang "Ginkgo" van het merk Sandberg Tyg & Taper. Het patroon is dat van een Ginkgo boom wat in China een symbool is. Dit symbool staat voor een langer leven, hoop en kracht. Een heerlijk gevoel toch.

naar de website

Antieke auto's

(07) Geef je muur een vintage uitstraling met dit fotobehang met de afbeelding van antieke auto in een rustige omgeving

naar de website

Herringbone behang

(268) van het merk Ferm Living is dit behang "Herringbone" een visgraat wat een trendy uitstraling geeft. Eerst lijm op de muur daarna het behang plakken

naar de website

Brooklyn Bridge

(07) Prachtig uniek fotobehang van de mooiste en zeer bijzondere stad van de wereld namelijk New York. Fotobehang van de Broolyn Bridge bij nacht. De lichtjes op het fotobehang geven nog een extra uitstraling aan dit geheel.

naar de website

Remix behang

(268) van het merk Ferm living is dit het behang "Remix" naar eeen ontwerp van de Deense ontwerper Trine Andersen. Een mooi samenspel van driehoeken en vierkanten. Een prachtig grafisch patroon.

naar de website

Eifletoren anno 1909

(07) een uitzicht op de Eifeltoren anno 1909 in mooi zwart-wit uitvoering. Dit fotobehang geeft je dat uitzicht door een antieke poort. Prachtig mooi en zeer romantisch. Voor degene die liefde voelen voor Parijs.

naar de website

Skymning digitaal behang

(268) Dit is het behang "Skymning Digitaal" van het het merk Sandberg Tyg & Tapet naar een ontwerp van Karolina Kroon. De kleuren van dit behang veranderen langzaam van oranje naar roze en uiteindelijk lichtpaars worden.

naar de website

Half Moon behang

(268) van het Scandinavische merk Ferm Living is dit behang "Half Moon" Dit behang heeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Het materiaal is vliesbehang, wat weer bestendig is tegen verkleuren.

naar de website

pad naar het paradijs

(07) Fotobehang van een wandelpad langs de zee. Dit behang geeft veel diepte aan de ruimte en je kunt dagelijks genieten van het wandelpad langs de zee.

naar de website